DT-uppdrag med härliga Steampunk från Graphic 45

Så har jag fått uppdrag av Arkivet att arbeta med serien Steampunk från Graphic 45. Superrolig serie som jag gjort minialbum i tidigare men nu blev det två layouter. Jag har även använt dekorationer från Graphic 45, deras serie Staples.

Ha det gott.


Scrapmara i Steninge

Denna helgen har jag varit på scrapmara i Steninge. Den höll på från Lördag 9.30 till Söndag 16.30. Ett gäng glada tjejer som har scrappat, ätit, skrattat, tjabbat och scrappat ännu mer. Det har verkligen varit en superhärlig helg. Vi började med att göra ett minialbum som byggde på papperspåsar. Jenny hade gjort ett superfint minialbum som vi alla skulle inspireras av. Mitt album innehåller min familj och det blev så här.
Vi blev även inspirerade av Mijas LO, vad som var nytt för mig här var att skära sönder fotot till mosaik. Vi skulle även mista med maskering. Ett spännande sätt att atbeta på som jag kommer att prova fler gånger. Så här blev min LO.Under söndagen fick vi ett antal utmaningar. Jag nappade på en skiss och min tolkning blev så här.Det var allt för denna gången.


Steampunk - Minialbum

Ett minialbum av Graphic 45's kuvertalbum, papper och dekorationer. Allt detta finns att köpa hos Arkivet Design och i Arkivets blogg hittar man också mer bilder och mer information.Ha det gott.

Februariskiss hos Arkivet

Varför inte titta in i Arkivets blogg och tolka Susannes februariskiss, ni har chansen att vinna scrapprylar för
200 kr och det är ju aldrig fel :) 
Ni hittar mer info i Arkivets blogg hur ni går till väga.Här är min tolkning som för övrigt är utom tävlan. Jag har använt Graphic 45's serie "Once upon a springtime". Eftersom jag älskar att jobba med produkter från Graphic 45 så var detta en härlig utmaning. Dessa papper är så otroligt söta.
Jag har valt att använda figurerna i papperna som dekorationer, man måste helt enkelt våga sätta saxen i papperna. Med lite Glossy accent fick jag fram lite mer effekt på de söta små älvorna och den lilla kaninen.
Ramarna som ligger över fotona finns på ett eget ark och är die-cuts. Stygnen uppe till höger har jag gjort med rosa pärlband. Spetsen som sitter under bilden har jag tryckt ihop en hel del och limmat med limpistol. Den lilla tagen ibland blommorna finns på ett eget ark och där finns även remsan med text som jag använt uppe till höger och nere till vänster. Även de tre blommorna har fått Glossy accent på sig.
Jag valde att använda två sorters alfabet till dena layout. Det ena hade jag själv och det andra lilla gröna hittar ni hos Arkivet.Ha det gott och scrappa lugnt.

RSS 2.0