DT hos Arkivet

Äntligen kan jag berätta!!! Jag har kommit med i Arkivets designteam och jag är så himla glad och stolt för det. Tack Tarja för att du ville ha mig med!!


Take the time and smell the roses

En underbart vacker ros på Gotland som jag inte kunde motstå att fota.





Bilder från förr

När min kära farmor gått bort ärvde jag gamla bilder av henne. Dels på henne själv när hon var ung men också på hennes syskon mm. Jag valde att göra ett minialbum och så här blev det.











Göteborgsmässan - Stämpel och Scrapmässa

Ni har väl skrivit in i era kalendrar att Göteborgsmässan - Stämpel och Scrapmässan är den 19-20 mars. Ni hittar all information här http://goteborgsmassan.blogg.se.







Bok till lillasyster

Jag är väldigt inne på Graphic 45s papper för tillfället. När man surfar runt på Youtube så hittar man så himla mycket inspiration. Denna boken som jag gjort här är till min lillasyster som hon kan själv kan sätta in favoritfoton i och skriva om favorithändelser.


Jag har gjort boken helt från noll. Till fram och baksida har jag använt lite kraftigare kartong som jag klätt och till sidorna i boken har jag använt ett kraftigare kopieringspapper som jag klätt. Sidorna har jag bundit ihop genom att skarva varje sida med en pålimmad pappersremsa. Jag håller på med ett liknande projekt till mig själv och då kommer jag att visa hur jag binder ihop.


Jag har lämnat tomma tags som min syster själv kan använda till foton eller anteckningar.






När man jobbar med Graphic 45s papper gäller det att inte vara rädd för att sätta saxen i dem. Att klippa ut figurer och använda som dekoration blir effektfullt.

Ha det gott så länge


Välkommen till min nya blogg!

Då har jag startat en ny blogg. En blogg som jag ska till största del ska använda åt min stora hobby, scrapbooking. Här kommer jag att lägga ut bilder på vad jag har skapat. Kanske kan det till och med ge inspiration till andra som är hängivna denna underbara hobby.

Nu när det har varit en massa helgdagar, har det givetvis blivit en hel del pyssel och här kommer ett par layouter.





Ha det gott så länge.


RSS 2.0